Hledám kamaráda, kamarádku z ŘC, věk od 20 - 50 let.

Rubriky

Nejnovější

Seznamka

13. 8. 2007 13:43
 

AHOJ!

Hledáš kamaráda, kamarádku, přátele?

Přihlaš se do tohoto Klubu Přátelství!

Vítáme první odvážné lidi, protože někdo začít musí. Pokud jsi první, vydrž, časem nás bude víc!

Znáš někoho, komu by se tato pozvánka do Virtuálního Klubu Přátelství mohla hodit? Udělej dobrý skutek a pošli mu odkaz na tento blog!
Přihlášením získáš nezávazné informace o akcích Klubu, na které jsou všichni členové zváni e-mailem nebo klasickou poštou a možnost pokecat s ostatními členy Klubu z celé ČR ve Společenství klubu přátelství zde na Signálech a tak se s nimi seznámit zatím alespoň virtuálně!Kdo ti padne do oka, můžeš mu na Signálech napsat vzkaz jen pro něj! Můžeš si prohlédnout foto členů, kteří se zaregistrovali na Signály, i jejich blogy, pokud si je založili! Tak poznáš, co koho baví, o čem sní...Prosíme ještě několik dní o strpení, diskuse se teprve zdokonaluje, ale už brzy bude hotová. Dáme ti vědět!

Je Ti víc než 20 let?

 ... a méně než 50 let ?

Jsi křesťan, křesťanka? 

Hledáš prima kamarády, nebo dobrou partu?

Chybí Ti společnost pro volné chvíle?

 

Přijď mezi nás!!!

 

ZVEME TĚ DO NAŠEHO

"KLUBU"
PŘÁTELSTVÍ

 

Lidé zůstávají někdy osamělí a stranou, i když jsou jinak aktivní. Nepatří mezi manželské páry, do společenství mládeže se někdy z různých, třeba časových důvodů nemohou zapojit a dobrých podnikavých svobodných kamarádů ubývá.

 

Tento virtuální Klub Přátelství na Signálech spolu s brněnským Klubem a pražskou SPONKOU Ti chtějí nabídnout možnost seznámit se v kruhu vrstevníků s novými přáteli právě zde na www.signaly.cz a při troše štěstí i nalezení životního partnera. Spolupracujeme i se Slovenskem.


Během působení (od r.1992) těchto katolických společenství se mohli jejich členové zúčastnit spousty akcí - např. výletů, víkendových pobytů, společných návštěv kin a divadel, plesů, zájezdů, brigád, duchovních cvičení, poutí, posezení v hospůdce a dalších. Všechny akce organizuje skupina kamarádů a kamarádek - amatérů, ale s určitými zkušenostmi a dobrým ohlasem.

 

Účast na akcích i organizaci nyní nabízíme i Tobě. Využívají ji nejen přátelé z Brna, Prahy a okolí, ale i ze vzdálenějších míst (nejen) naší republiky. Neboj se přihlásit, vždycky se na akci vytvořila prima parta, i nově příchozí se cítili dobře. Přihláška tě k ničemu nezavazuje, budeš dostávat pozvánky a na nabízené akce se bud přihlásíš, nebo na ně nebudeš reagovat. Momentálně pracujeme na vyvěšování akcí jen pro nás přímo na signálech.


Akce může pořádat každý člen s dobrým nápadem a chutí něco udělat pro druhé.
Akce bývají v různých částech ČR, případně na Slovensku, záleží na tom, kdo akci pořádá ( ubytování je převážně na farách).

Časem se vytvoří menší KLUBY i v jiných městech. Bude to super, když budeme občas plánovat společné akce všech klubů a společně pokecáme ve společenství Klubu Přátelství zde na Signálech.

Své dotazy a vzkazy, případně info o nově vzniklé skupince - KLUBU můžeš zatím napsat do Klubové diskuze na http://zazrakylasky.webgarden.cz/diskuze-klubu 

nebo rovnou sem na tento blog poslat vzkaz.
O podrobnější informace ohledně členství a akcí si můžeš nezávazně napsat i na adresy:

VIRTUÁLNÍ KLUB PŘÁTELSTVÍ

e-mail pro ČR : [email protected]

e-mail pre Slovensko : [email protected]


NEBO DO KONKRÉTNÍHO KLUBU V BRNĚ :

                KLUB  
                Diecézní středisko mládeže
                Petrov 5

                602 00  Brno

 e-mail:
[email protected]

NEBO DO KONKRÉTNÍHO KLUBU V PRAZE:

                
Marie Syrová - SPONKA
                 Poste Restante
                 Jindřišská 14
                 110 00 PRAHA 1

e-mail : [email protected]


Zobrazeno 2838×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz